Display Cu Touchscreen Si Rama HTC One M9 Original SWAP Auriu

Display Cu Touchscreen Si Rama HTC One M9 Original SWAP Auriu

Categorie: Display Htc
Cod: GSM35090

Display Cu Touchscreen Si Rama HTC One M9 Original SWAP Auriu Pret: 89,00 LeiAcest produs nu mai face parte din oferta noastra


Detalii pentru produsul Display Cu Touchscreen Si Rama HTC One M9 Original SWAP Auriu

Magazin Accesorii Gsm Detalii Produs :
Disponibilitatea / Stocul este in timp real . 

LCD Display Cu Touchscreen Si Geam/Rama HTC One M9 Original Gold / Auriu / Champagne .

Produsul este second hand si provine din dezasamblarea telefoanelor mobile defecte din fabricatie .

Va recomandam sa montati acest produs doar in service-uri gsm de specialitate .

In cazul in care ati gasit un pret mai mic la unul dintre site-urile cu acelasi profil de activitate sau doriti sa ne sugerati un pret, va rugam sa folositi formularul sugereaza pret si o sa va oferim cel mai mic pret posibil.
 

• Atentie! Va rugam sa testati aceste produse fara sa indepartati sigiliile si/sau foliile de protectie. Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI. Va rugam sa verificati daca aspectul produsului este deteriorat si sa-l testati pentru a va asigura ca functioneaza in parametri normali imediat ce ati intrat in posesia lui. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare sau nelamurire. Daca produsul este in stare perfecta de functionare, va rugam sa instalati cu grija. Defectiunile cauzate din pricina instalarii neprofesioniste sau din greseli de utilizare duc automat la pierderea garantiei . Recomandam instalarea profesionista. Nu suntem responsabili pentru daunele pe care le puteti provoca telefonului incercand sa schimbati singuri componentele . Va rugam verificati versiunea display-ului de pe telefonul dvs. Display-ul original poate sa difere fata de cel compatibil.

Comentarii

Trimite comentariu pentru produsul Display Cu Touchscreen Si Rama HTC One M9 Original SWAP Auriu:
Nume
Email
Comentariu
Inserati codul
Secure code
Nota